Moikka!

Kaikki kevään työpajani jouduin tietysti koronan takia siirtämään eteenpäin syksylle, mutta toimettomaksi en ole jäänyt. Tauluja on mennyt mukavasti kaupaksi ja tilaustöitäkin riittää. Lisäksi päätin laittaa pystyyn abstraktin akryylimaalauksen etätyöpajan ihan huikean edulliseen hintaan! KYLLÄ, niiiiin siistiä! Niin ja se hinta? No 9,90 euroa. JEP! Moni meistä viettää aikaansa näin koronan aikana paljon kotioloissa ja haluankin nyt tarjota teille ihanille mielekästä tekemistä todella edullisesti! Tää etätyöpaja sopii oikeasti ihan kaikille! No ei tietty vauvoille, mutta sanoisin, että jo noin 4-vuotias pystyy hyödyntämään työpajani tekniikoita aikuisen valvonnassa ja tämä on taatusti hauskaa puuhaa vaikka koko perheelle!

Ideana siis, että sä hommaat mun ohjeideni mukaan akryylimaalit ja ehkä jonkun siveltimenkin, ja saatuasi tarvikkeet me ryhdytään tositoimiin, eli maalailemaan. Ekassa videossa vedän pienen johdatuksen abstraktiin taiteeseen ja akryylimaaleihin liittyen sekä opastan konkreettisia vinkkejä antamalla, että mitä tarvikkeita sun kannattaa näin aluksi hommata ja mistä niitä kannattaa tilata. Toisen livevideoinnin vedän noin viikon kuluttua ensimmäisestä, jotta osallistujat ovat saaneet tilaamansa tuotteet kotiin. Toisessa videossa käyn läpi maalaamisen perusvaiheet, opetan pikkuisen värien sekoittamisesta ja sitten käyn läpi vähintään kuusi erilaista hauskaa ja inspiroivaa tekniikkaa, käyttäen ainakin kolmea erilaista materiaalia. Jos et pääse livevideointini aikana ruudun ääreen, niin ei hätää! Videot jäävät tallenteina ryhmään ja voit katsoa ne juuri silloin kuin sinulle sopii. Kysymyksiä voit esittää videon kommenttikentässä ja vastailen heti kun ehdin.

Tämä etätyöpaja ei siis korvaa kunnon fyysistä laajempaa kurssiani, vaan toimii niin sanotusti sen ”intro” versiona.

Kertauksena siis: ETÄTYÖPAJA teemalla ”miten aloittaa maalausharrastus”, hinta 9,90 € sis.alv 24%. Lisätietoja voit pyytää sähköpostitse tai mennä Facebookin sivustolleni Riika Nick Art lukemaan aiheesta lisää. Tervetuloa mukaan!

Inspiroivin terveisin,