Moikka! Ihanaa kun olet täällä ja kiitos kun saan kertoa sinulle, kuka olen.

Minä olen Riika, itseoppinut intuitiivisen ja abstraktin taiteen tekijä, positiivinen hassuttelija sekä innostavien maalaustyöpajojen järjestäjä Helsingistä. Varsinaiselta koulutukseltani olen sosionomi-lastentarhanopettaja. Perheeseeni kuuluu mieheni ja kaksi ihanan aktiivista poikaani, jotka myös rakastavat maalata, tietysti mahdollisimman isosti kuten äitinsäkin. Taiteessa minua kiehtoo värit, erilaiset tekstuurit ja tunteiden välittäminen taiteen kautta. Maalaaminen on niin mielettömän inspiroivaa, rentouttavaa ja vapauttavaa!

Rakastan kirkkaita ja voimakkaita värejä, mutta myös pastellisävyt ja hillitymmät teokset kiinnostavat minua. Kaikki hohtava ja kimalteleva kiehtoo myös kovasti. Tykkään kokeilla hyvinkin erilaisia värimaailmoja ja tekniikoita. Maalaan lähinnä akryylimaaleilla ja käytän työskennellessäni monenlaisia materiaaleja, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Rakastan myös roiskia ja valuttaa maalia. Niin vapauttavaa! Teen myös erittäin mielelläni tilaustyönä juuri sinulle sopivan unelmiesi taulun, joka antaa iloa ja energiaa jokaiseen päivääsi.

Löysin itsestäni tämän taiteellisen puoleni ja ymmärsin potentiaalini tammikuussa 2019. Tätä ennen pidin itseäni täysin kuvataidottomana ihmisenä, eli en suinkaan ole taiteillut koko elämääni. Muutamassa kuukaudessa huomasin kehittäneeni taiteilusta itselleni ammatin, jota rakastan niin paljon, että tekeminen ei usein edes tunnu työltä. Välillä elämä osaa yllättää! Voit lukea lisää urani alkutaipaleesta blogini puolelta.

Oman luovan työni lisäksi järjestän erilaisia abstraktin ja intuitiivisen akryylimaalauksen työpajoja pääkaupunkiseudulla ja joskus kauempanakin, talvisin jopa Espanjan Fuengirolassa, jossa vietämme perheeni kanssa muutamia kuukausia joka talvi. Mielestäni taide kuuluu kaikille ja uskon, että jokainen meistä osaa kyllä maalata ja mitä tahansa voi oppia, kun vain on innostunut harjoittelemaan. Maalauskurssini ovatkin matalan kynnyksen tekemistä, eli aiempaa maalaustaustaa ei tarvita, mutta monet jo pitkäänkin maalanneet ovat oppineet kursseillani paljon uutta. Riika Nick Art maalaustyöpajani voit myös tilata esimerkiksi työpaikkasi TYHY/TYKY-päivään, polttareihin tai syntymäpäiville. Tarjolla on nyt myös etäkursseja!

Kiitos ajastasi ja ihanaa päivänjatkoa!

Rakkaudella,