MAALAUSKURSSIT

(katso tulevat taidetyöpajat alla olevasta listasta)

Intuitiivinen akryylimaalaus

Intuitiivinen maalaus on tunnemaalausta. Mahdollisimman ennaltasuunnittelematonta ja spontaania fiilistelyä. Kokeillaan erilaisia välineitä, leikitellään väreillä ja muodoilla, nautitaan itse prosessista ja unohdetaan hetkeksi kaikki muu. Niin vapauttavaa!

Aluksi johdatan sinut intuitiivisen taiteilun ja akryylimaalien maailmaan, seuraavaksi opetan inspiroivia  maalaustekniikoita erilaisia välineitä ja materiaaleja käyttäen, tämän jälkeen on reilusti vapaata maalailuaikaa. Saat toteuttaa itsellesi yhden tai useamman teoksen valintasi mukaan. Tarjolla on pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Tämä ilta sopii loistavasti myös pariskunnille, ystävyksille ja ystäväporukoille! Luvassa rento ja ikimuistoinen ilta, jonka aikana saat intuitiotasi kuunnellen päästää sisäisen taiteilijasi vapaaksi!

Akryylikaato / pouring-tekniikka

Akryylikaato on tekniikka, jossa taidetta luodaan tekemällä akryylimaaleista juoksevia, jolloin niitä voi kirjaimellisesti kaataa maalauspohjalle ja kallistella ympäriinsä. Näin värit kietoutuvat kauniisti toisiinsa muodostaen näyttäviä ja mielenkiintoisia kuvioita. Akryylikaatotekniikalla onnistut luomaan upean taideteoksen jo ensimmäisellä kokeilukerralla, kunhan hallitset muutamat tärkeät perusasiat, jotka tietysti opetan kurssin aikana.

Akryylikaadon peruskurssi sisältää alkuinfon, tekniikkaopetusta ja kaikki materiaalit. Opetan sinulle kurssista riippuen 1-3 akryylikaatotekniikkaa ja pääset toteuttamaan itsellesi 1-2 upeaa taideteosta laadukkaille taulupohjille sekä saat jättää taulusi kuivumaan studiolleni. Tarjolla on pientä naposteltavaa ja juotavaa. Tervetuloa rentoutumaan ja luomaan upeaa taidetta!

Tekstuurimaalaus

Tekstuurityöpajan aikana opit luomaan näyttäviä, aisteja kutkuttelevia ja käsinkosketeltavia kolmiulotteisia tekstuuripintoja erilaisten materiaalien ja tekstuuripastojen avulla.

Työpaja sisältää johdatuksen erilaisten tekstuurien maailmaan, tekniikkaopetusta ja sen jälkeen rentoa yhdessäoloa tekstuuriteoksia työstäen. Käytössäsi on runsaasti erilaisia maalaustarvikkeita. Saat toteuttaa itsellesi yhden tai useamman teoksen valintasi mukaan. Teoksesi voit joko jättää sellaiseksi kuin se luonnostaan syntyy tekstuuria luodessa tai siitä voi myös luoda värikkään kokonaisuuden akryylimaalien avulla! Tarjolla on pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Tekstuuritaiteen luominen on erittäin rentouttavaa, vapauttavaa ja inspiroivaa, siinä unohtaa hetkeksi kaiken muun!

Maalauskurssit 2024

Inspiroivat, innostavat ja kannustavat matalankynnyksen avoimet maalaustyöpajat toteutetaan taidestudiollani Malmilla, osoitteessa Viljatie 4 C, Helsinki. Tiloihini on esteetön pääsy, mutta tiloissa ei ole inva-WC:tä. Voit myös tilata minut muualle kurssittamaan, katso kohta ”yksityistilaisuudet”. HUOM! Aiempaa maalauskokemusta et tarvitse, ellei siitä ole erikseen mainintaa (esim. jatkokurssit). Lista päivittyy jatkuvasti. Maksutapoina käyvät lasku, Mobilepay ja ePassi. Hinnat sisältävät alv 24%

ELOKUU

PE 9.8.2024 – kello 18-20 – VIINIÄ & TEKSTUURIMAALAUSTA – hinta 79€/hlö – (tekstuurimaalauksen peruskurssi, kurssikuvaus ylempänä, hinta sisältää yhden 30×30 cm tai 27×35 cm taulupohjan jokaiselle osallistujalle, viini omakustanteinen)

***

SU 11.8.2024 – kello 16-18 – LAPSI&AIKUINEN: POURING (flip cup) – hinta 149€ / 2 osallistujaa tai 219€ / 3 osallistujaa – (akryylikaadon peruskurssi, opetan yhden hauskan kaatotekniikan, hinta sisältää yhden 30x30cm tai 27x35cm taulupohjan jokaiselle osallistujalle, sopii kaikille noin 5-vuotiaasta alkaen)

***

Lisätiedot tulevista maalauskursseistani löydät Facebookin sivustolta Riika Nick Art kohdasta ”tapahtumat”. Ilmoittautumiset somekanavieni kautta tai sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi. Tervetuloa taiteilemaan kanssani!

Etäkurssit

Abstraktia taidetta akryylimaalein –

rentoa ja inspiroivaa taideopetusta kaikille!

Introkurssi 12,90 €

Jatkokurssi 30 €

Koko kurssi 39,90 €

Introkurssi sisältää inspiroivaa jutustelua, opastuksen tarvikkeiden hankintaan sekä muutamia erilaisia maalaustekniikoita. Jatkokurssin aikana opit paljon lisää kivoja maalaustekniikoita, värioppia sekä maalausprosessin eri vaiheet, kuten taulun loppusuojauksen ja ripustuksen. Molemmat kurssiryhmät sisältävät myös kuva- ja keskusteluketjut.

Voit liittyä etäkurssilleni mukaan koska vain, materiaalit ovat valmiina ja voit käydä ne läpi oman aikataulusi mukaan. Toteutus Facebookin suljetuissa ryhmissä.

***

Galaksimaalausta akryylimaalein 39,90 €

Opi maalaamaan upeita avaruudellisia akryylimaalauksia inspiroivalla galaksimaalauksen etäkurssillani. Kurssi sisältää tarvikeopastuksen, kaksi opetusvideota (kesto yht. 1,5 h) sekä kysymys-, kuva- ja keskusteluketjut. Ryhmän tuki ja kannustavat kommentit ovat kullanarvoisia. Opit kurssin aikana kaksi erilaista galaksimaalauksen toteutustapaa ja monta superhauskaa maalaustekniikkaa! Voit liittyä kurssille mukaan koska tahansa ja saat käydä materiaalit läpi omaan tahtiisi. Toteutus Facebookin suljetussa ryhmässä.

Ilmoittautumiset somekanavieni kautta tai sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi. Tervetuloa taiteilemaan kanssani!

***

Yksityisopetus ja paritaiteilu

Tarjoan yksityistä maalausopetusta 1-2 henkilölle. Opetuksen kesto 2 tuntia, minimiveloitus 395 €, sisältäen johdannon, tekniikkaopetusta, maalit ja tarvikkeet sekä yhden isomman (46×55 cm) tai kaksi pienempää (27×35 cm tai 30×30 cm) taulupohjaa. Lisämaksusta voit toteuttaa myös isomman teoksen ja jos sinulla on muita toiveita, niin aina saa kysyä! Tekniikoista valittavanasi on abstrakti/ intuitiivinen akryylimaalaus, galaksimaalaus, kollaasitekniikka, tekstuurimaalaus, akryylikaato ja alkoholimusteet. Yksityisopetus toteutetaan taidestudiollani Malmin Viljatiellä (HKI). Opetukseni on laadukasta, innostavaa, rentoa ja kannustavaa. Mitään aiempaa kokemusta maalaamisesta et tarvitse, vain avointa kokeilumieltä ja halua oppia uutta! Tervetuloa luomaan  taidetta!

Yksityistilaisuudet

Järjestän ilomielin yksityistilaisuuksia mm. yritysten TYHY-päiviin, polttariporukoille ja synttäriohjelmaksi! Räätälöin teille juuri tarpeidenne mukaisen taidetyöpajan ja huolehdin kaikesta muusta, teidän tarvitsee vain saapua paikalle! Voitte valita taidekurssinne sisällön seuraavista vaihtoehdoista: abstrakti tai intuitiivinen akryylimaalaus, galaksimaalaus, tekstuurimaalaus, kollaasitekniikka, alkoholimusteet ja akryylikaato. Työpaja voidaan toteuttaa myös omissa tiloissanne.

Kyselyt ja tarjouspyynnöt sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi tai somekanavieni kautta. Olisipa mahtavaa päästä järjestämään teille ikimuistoinen taiteilutuokio!

Asiakkaani kertovat…

”Riikan akryylikaatopaja oli aktiviteettina organisaatiomme myyntikokouksessa ja toteutettiin brändimme omilla väreillä. Ohjelma oli innostavaa ja kaikki saivat onnistumisen tunteita vaikka ei aikaisempaa kokemusta taiteilusta ollutkaan. Järjestelyt ja kommunikaatio tapahtumasta sujuivat erittäin hyvin. Sopii ehdottomasti hyvänmielen ohjelmaksi yritysten tapahtumiin!”

***

”Hetki yhteistä aikaa koko tiimin kanssa. Kaikki nauttivat seurasta, yhdessä luovasti tekemisestä ja intuitiivisesta riemusta luodessaan omaa teostaan. Lämmin kiitos koko porukan puolesta!”

***

”Riikan kurssi oli valaiseva, vapauttava ja rento. Olen käynyt useammalla Riikan kurssilla ja joka kerta olen oppinut jotain uutta. Riikan tapa opettaa on ihanan rento ja kannustava, on helppo olla ja osallistua sekä kokeilla itselleen uusia tekniikoita. Suosittelen!”

***

”Aivan ihana maalauskurssi tekstuurien maailmassa, viiniä lipitellen ihanassa seurassa. Osaavan ohjauksen lisäksi muut samanhenkiset kurssilaiset kruunasivat yhteisen kesäisen illan. Kiitos mahtavasta kokemuksesta!”

***

”Thank you very much for arranging this workshop! I enjoyed very much and I’ve got a lot of ideas. Very friendly atmosphere, easy-going approach and so much colors, techniques and things to do! I believe it’s good for us adults to try it. I will be back!”

***

”Kiitos Riika! Ihanaa oli vihdoin päästä työpajaan. Jännitti. Turhaan! Leppoisa tunnelma, hyvä selostus alussa ja näyttö tekniikoista ja sitten vain maalaamaan intuition johdattamana. Minulla oli pyöreän muotoinen liike tänään. Suosittelen sydämellä!”

***

”Osallistuin Riikan viiden kerran taidekurssille jossa tutustuttiin abstraktiin sekatekniikkaan, akryylikaatoon, galaksimaalaukseen akryyliväreillä ja alkoholimusteisiin. Oli kyllä supersuper kivaa! Riika on kannustava, innostava ja iloinen kurssittaja. Opetus oli asiantuntevaa, selkeää ja inspiroivaa mutta silti rentoa ja rohkaisevaa. Ilmapiiri huippuhyvää. Olen aikaisemmin osallistunut Riikan Facebookin etäkursseille ja sieltä saanut kipinän maalaamiseen. Todellakin jatkan maalausharrastusta. Suosittelen ihan kaikille Riikan kursseja. Kiitos Riika!”

***

”Ihan mahtavan ihana kurssi eilen! Rento opetus, iloisilla väreillä lutraamista ja onnistumisen iloa. Aivan täydellistä! Lämmin kiitos!”

***

”Osallistuin Riikan intuitiivisen maalauksen iltaan, joka ylitti odotukseni. Ilta oli opettavainen ja sopivan rento. Sain paljon inspiraatiota tulevia maalaushetkiä varten. Suosittelen niin aloitteleville kuin maalausta harrastaville.”

***

”Riikan abstraktin taiteen kurssipäivä vastasi täydellisesti odotuksiani! Riikan ennakkoviestit ja esittelyt avasivat selkeästi, mistä on kyse. Valmisteluihin ja materiaaleihin Riika on satsannut paljon. Hain päivästä rentouttavaa, uudistavaa ja voimaannuttavaa energiaa ja sitä sain. Vuosia sitten kadonnut maalausinto heräsi ja kasvoi uusiin ulottuvuuksiin. Kotiin tuomastani taiteesta sain ihanaa palautetta. Tämä kurssi antaa jokaiselle mahdollisuuden olla luova ja kohottaa itsetuntoa.”

***

”Riika lupasi, että abstraktin taiteen tekeminen sopii myös aikuiselle, joka (yrityksistä huolimatta) ei taivu tikku-ukkoja taiteellisempiin esityksiin, ja joka (ehkä yrityksistä johtuen?) kokee varsin vahvaa epämukavuutta edes ajatuksesta osallistua minkään sortin kuvataiteilua koskevaan ryhmäopetukseen.

Kurssi lunasti lupauksen! Riikan rento ja välitön tapa ohjata kurssilaisia, helposti omaksuttavat tekniikat ja muutenkin Riikan luoma ”matala kynnys” kokeilla & nähdä oman luovuutensa pilkahtelua sai aikaan rennon fiiliksen, ja ennenkaikkea halun kokeilla lisää. Kurssi ei kuitenkaan ollut liian hidastempoinen tai alkeisiin keskittyvä paikalla olleille kokeneemmillekaan maalareille – tekniikkaosio, materiaalit ja tunnelma tuntui sopivan meille kaikille.

Suosittelen esim. työpaikkojen virkistyspäiviin (joihin voi olla haasteellista keksiä koko työryhmälle sopivaa ohjelmaa), sillä abstraktin taiteen tekeminen – ainakin Riikan ohjauksessa – todellakin sopii kaikille! Lämmin suositus ja kiitos!”

Menneet työpajat

Toukokuu 2024: Akryylikaadon jatkokurssi lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Huhtikuu 2024: YKSITYISTILAISUUS – Taidepäiväkirja-työpaja neljälle hengelle, Helsinki

Huhtikuu 2024: Wine & Pouring, Helsinki

Huhtikuu 2024: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 17 hengen porukalle, Helsinki

Huhtikuu 2024: Wine & Galaxies, Helsinki

Maaliskuu 2024: PARITAITEILU – galaksimaalausta ja värien sekoittelua, Helsinki

Maaliskuu 2024: POURING – dutch pour – tekniikka, Helsinki

Maaliskuu 2024: Galaksimaalausta lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Maaliskuu 2024: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 12 hengen työtiimille, Helsinki

Maaliskuu 2024: YKSITYISOPETUS – Galaksimaalausta ja tekstuurimaalausta yhdistettynä, Helsinki

Maaliskuu 2024: Viiniä & tekstuuria, Helsinki

Maaliskuu 2024: Akryylikaadon jatkokurssi lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Helmikuu 2024: Tekstuurimaalausta lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Helmikuu 2024: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Helmikuu 2024: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Tammikuu 2024: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Tammikuu 2024: Intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Tammikuu 2024: Viiniä & akryylikaatoa – special edition, Helsinki

Tammikuu 2024: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Tammikuu 2024: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Joulukuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa neljän henkilön työtiimille, Helsinki

Joulukuu 2023: Akryylikaadon jatkokurssi, Helsinki

Joulukuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Joulukuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 12 henkilön työtiimille, Helsinki

Joulukuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta kolmen henkilön työtiimille, Helsinki

Joulukuu 2023: Tekstuurimaalausta, Helsinki

Joulukuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa kuuden henkilön työtiimille, Helsinki

Joulukuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 7 henkilön työtiimille, Helsinki

Marraskuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 12 henkilön työtiimille, Helsinki

Marraskuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 11 henkilön työtiimille, Helsinki

Marraskuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa viiden henkilön työtiimille, Helsinki

Marraskuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Marraskuu 2023: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Marraskuu 2023: Keskiviikon akryylikaatoilta, Helsinki

Syyskuu 2023: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Syyskuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Syyskuu 2023: Galaksimaalausta, Helsinki

Syyskuu 2023: Akryylikaadon jatkokurssi, Helsinki

Syyskuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 10 hengen porukalle, Helsinki

Syyskuu 2023: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Syyskuu 2023: Viiniä & tekstuurimaalausta, Helsinki

Syyskuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 43 hengen työporukalle yrityksen tiloissa, Helsinki

Syyskuu 2023: Alkoholimusteet, Helsinki

Syyskuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 17 henkilön työtiimille yrityksen omissa tiloissa, Helsinki

Elokuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Elokuu 2023: Galaksimaalausta lapsi & aikuinen teemalla, Helsinki

Elokuu 2023: Keskiviikon akryylikaatoilta, Helsinki

Elokuu 2023: Akryylikaadon jatkokurssi, Helsinki

Kesäkuu 2023: Torstain akryylikaatoilta, Helsinki

Kesäkuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 7 henkilön työtiimille yrityksen koulutustiloissa, Vihti

Kesäkuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 9 henkilön työtiimille, Helsinki

Kesäkuu 2023: Keskiviikon akryylikaatoilta, Helsinki

Kesäkuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Toukokuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen- teemalla, Helsinki

Toukokuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Abstraktia taidetta akryylimaalein, Helsinki

Toukokuu 2023: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Helsinki

Toukokuu 2023: Viiniä & tekstuurimaalausta, Helsinki

Toukokuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 14 henkilön työtiimille, Helsinki

Toukokuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 8 henkilön työtiimille, Helsinki

Toukokuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 7 henkilön työtiimille, Helsinki

Huhtikuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalausta 7 henkilön polttariporukalle, Helsinki

Huhtikuu 2023: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Huhtikuu 2023: Akryylikaadon jatkokurssi lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Huhtikuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa työtiimille, Helsinki

Huhtikuu 2023: Galaksimaalausta lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Huhtikuu 2023: Aikuisten galaksimaalausilta, Helsinki

Huhtikuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen- teemalla, Helsinki

Maaliskuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa työtiimille, Helsinki

Maaliskuu 2023: Keskiviikon akryylikaatoilta, Helsinki

Maaliskuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalaus-teemaiset synttärit 10-vuotiaalle tytölle, Helsinki

Maaliskuu 2023: Galaksimaalausta lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Maaliskuu 2023: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Helmikuu 2023: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Helmikuu 2023: Keskiviikon akryylikaatoilta, Helsinki

Helmikuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 10 hengen työporukalle, Helsinki

Helmikuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Helmikuu 2023: PARITAITEILU – Pariskunta testasi intuitiivista akryylimaalausta yhdessä, Helsinki

Helmikuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Tammikuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 9 hengen harrastusporukalle, Helsinki

Tammikuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Tammikuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 7 hengen työporukalle, Helsinki

Tammikuu 2023: Keskiviikon akryylikaatoilta, Helsinki

Tammikuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Tammikuu 2023: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 13 hengen työporukalle, Helsinki

Tammikuu 2023: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Tammikuu 2023: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Joulukuu 2022: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Joulukuu 2022: Viiniä & tekstuurimaalausta, Helsinki

Joulukuu 2022: Vapaan maalailun ilta, Helsinki

Marraskuu 2022: Akryylikaatoa lapsi & aikuinen – teemalla, Helsinki

Marraskuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa 13 hengen työporukalle, Helsinki

Lokakuu 2022: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Syyskuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 6 hengen ystäväporukalle, Helsinki

Syyskuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 15 hengen työporukalle Bar Hesarin tiloissa, Helsinki

Elokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 11 hengen ystäväporukalle, Helsinki

Elokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Alkoholimusteet-työpaja 5 hengen työtiimille puistossa, Helsinki

Heinäkuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 9 hengen polttariporukalle, Helsinki

Kesäkuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Skumppaa & akryylikaatoa 4 hengen työtiimille, Helsinki

Kesäkuu 2022: Viiniä & tekstuuria, Helsinki

Kesäkuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 13 henkilön työtiimille, Helsinki

Toukokuu 2022: Vapaan maalailun ilta, Helsinki

Toukokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa ystäväporukalle, Helsinki

Toukokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa kolmen hengen polttariporukalle, Helsinki

Toukokuu 2022: Viiniä & akryylikaatoa, Malmin taidestudioni, Helsinki

Toukokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 15 henkilön työporukalle, Valo Hotel & Work, Helsinki

Toukokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 43 henkilön työporukalle, Helsinki

Toukokuu 2022: Vapaan maalailun ilta, Helsinki

Huhtikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Polttariporukalle intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Huhtikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Huhtikuu 2022: PARITAITEILU – Pariskunta testasi akryylikaatoa yhdessä, Helsinki

Huhtikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Synttäriporukan illanvietto intuitiivisen taiteilun parissa, Helsinki

Huhtikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Maaliskuu 2022: Avoin akryylimaalausilta, Helsinki

Maaliskuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Maaliskuu 2022: PARITAITEILU – Pariskunta toteutti isot taideteokset toistensa seinille, Helsinki

Maaliskuu 2022: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Helmikuu 2022: PARITAITEILU – Ystävykset kokeilivat akryylikaatoa, Helsinki

Helmikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Työporukalle intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Helmikuu 2022: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Helmikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Helmikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalausta, Helsinki

Helmikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Tammikuu 2022: Avoin akryylimaalausilta, Helsinki

Tammikuu 2022: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Tammikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Tammikuu 2022: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Helsinki

Tammikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Abstraktin akryylimaalauksen workshop työporukalle, Helsinki

Joulukuu 2021: PARITAITEILU – Pariskunta toteutti kotiinsa ison kaksiosaisen taideteoksen, Helsinki

Joulukuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalauksen workshop työporukalle, Helsinki

Joulukuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalauksen workshop työporukalle, Helsinki

Joulukuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Joulukuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Marraskuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivisen akryylimaalauksen workshop työporukalle, Helsinki

Lokakuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Ystäväporukan oma abstraktin akryylimaalauksen ilta, Helsinki

Lokakuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Lokakuu 2021: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Syys-lokakuu 2021: Viiden kerran taidekurssit (abstrakti maalaus, sekatekniikka, akryylikaato, galaksimaalaus ja alkoholimusteet)

Syyskuu 2021: Viiniä & galaksimaalausta akryylimaalein, Helsinki

Syyskuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Syyskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Syyskuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Polttariporukalle intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Syyskuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Elokuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalauksen etäkurssi ja tarvikepaketti polttariryhmälle

Elokuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Puistomaalailua – abstraktia akryylimaalausta, Tapanila, Helsinki

Toukokuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Avoin maalaustyöpaja, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Galaksimaalausta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maalis-toukokuu 2021: Kaksi viiden kerran taidekurssia (tekniikat: sekatekniikka, akryylikaato, galaksimaalaus ja alkoholimusteet)

Maaliskuu 2021: Etäworkshop – galaksimaalaus (yksityistilaisuus taideryhmälle)

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Marraskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta osa II, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Marraskuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Lokakuu 2020: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta osa II, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Lokakuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein SYYSLOMALLA, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Syyskuu 2020: YKSITYISTILAISUUS – Tyhy-päivään kustomoitu workshop, Haltialan tila, Helsinki

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Röyläntupa, Espoo

Syyskuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Röyläntupa, Espoo

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Elokuu 2020: Intuitiivista ja abstraktia akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Elokuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Elokuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Työväentalo, Helsinki

Elokuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Työväentalo, Helsinki

Heinäkuu 2020: YKSITYISTILAISUUS – Polttareihin kustomoitu workshop, Helsinki

Huhtikuu-Kesäkuu 2020: ETÄKURSSEJA

Maaliskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia, Fuengirola

Helmikuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Karitan koulu, Fuengirola

Tammikuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Marraskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, kahvila Kardemumma, Fuengirola

Marraskuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Lokakuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Lokakuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Kuusankosken Taideruukki

Syyskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Elokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Heinäkuu 2019: Abstraktia taidetta ja luontoaistimuksia, Kettula/Salo

Kesäkuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Toukokuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Toukokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Järvenpään Kukkatalo

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Tapanila, Helsinki

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Pacosin tupa, Fuengirola

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Vegetalia-ravintola, Fuengirola