KURSSIKUVAUKSET

(katso tulevat työpajat alla olevasta listasta)

Abstraktia taidetta akryylimaalein 

Abstraktin akryylimaalauksen ”alkeet”, eli aiempaa maalauskokemusta et tarvitse! Tule avoimin mielin, niin lupaan sinun oppivan paljon uusia kivoja juttuja!

Tähän työpajaan kuuluu johdatus abstraktin taiteen ja akryylimaalien maailmaan, tekniikkaopetusta erilaisilla materiaaleilla sekä vapaata maalailuaikaa, jolloin saat toteuttaa itsellesi kaksi omaa canvastaulua. Kaikki tarvikkeet kuuluvat hintaan ja tarjolla on pientä naposteltavaa sekä juotavaa. Sopii kaikille noin 8-ikävuodesta eteenpäin.

Tule päästämään sisäinen taiteilijasi valloilleen! Abstraktin taiteen tekemisessä ei ole mitään rajoja, siksi se onkin niin ihanan inspiroivaa ja vapauttavaa! Tervetuloa!

Viiniä&intuitiivista akryylimaalausta

Nämä iltamat ovat K-18. Nappaa mukaan itsesi, luova mielentila sekä lempiviinisi tai muu juoma ja tule viettämään hauska ilta! Aiempaa maalauskokemusta et tarvitse. Minä hoidan paikalle maalit, taulupohjat (kaksi per hlö), muut tarvikkeet ja pientä purtavaa sekä alkoholittomia juomia. Aluksi johdatus intuitiivisen taiteilun ja akryylimaalien maailmaan sekä tekniikkaopetusta erilaisia välineitä ja materiaaleja käyttäen. Tämän jälkeen luvassa vapaata maalailua ja hengailua.

Tämä ilta sopii loistavasti myös pariskunnille, ystävyksille ja ystäväporukoille! Luvassa rento ja ikimuistoinen ilta, jonka aikana saat intuitiotasi kuunnellen päästää sisäisen taiteilijasi vapaaksi!

Akryylikaato / Acrylic pouring

Akryylikaato on tekniikka, jossa taidetta luodaan tekemällä akryylimaaleista juoksevia, jolloin niitä voi kirjaimellisesti kaataa maalauspohjalle ja kallistella ympäriinsä. Näin värit kietoutuvat kauniisti toisiinsa muodostaen näyttäviä ja mielenkiintoisia kuvioita. Akryylikaatotekniikalla on mahdollista onnistua luomaan upea taideteos jo ensimmäisellä kokeilukerralla, kunhan hallitset muutamat tärkeät perusasiat.

Akryylikaadon peruskurssi sisältää alkuinfon, tekniikkaopetusta ja kaikki materiaalit. Opetan sinulle ainakin kolme erilaista akryylikaatotekniikkaa ja pääset toteuttamaan itsellesi kaksi 27x35 cm tai 30x30 cm taideteosta laadukkaille taulupohjille sekä saat jättää taulusi kuivumaan studiolleni. Tule rentoutumaan ja luomaan upeaa taidetta! Tervetuloa!

Maalaustyöpajat 2021

*Kaikki työpajat toteutetaan taidestudiollani Malmin Viljatiellä pienryhmissä turvavälein. Saavuthan työpajaan vain täysin terveenä.

HUOM! Lista päivittyy jatkuvasti.

***

JOULUKUU

PE 3.12.2021 – kello 18-21:30 – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta (K-18) – hinta 95 € (kurssikuvauksen löydät ylempää) – TÄYNNÄ (jonoon saa ilmoittautua)

***

LA 4.12.2021 – kello 15-18 – WINE & POURING – hinta 129 € – (akryylikaadon peruskurssi, kurssikuvaus ylempänä, oma viinipullo mukaan!)

***

PE 10.12.2021 – kello 18-21:30 – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta (K-18) – hinta 95 € (kurssikuvauksen löydät ylempää)

***

HUOM! Kaikkiin täynnä oleviin työpajoihini voit ilmoittautua jonoon, peruutuksia välillä tulee, joten paikkoja saattaa hyvinkin vapautua. Järjestän myös lisää työpajoja kysynnän mukaan!

Lisätiedot tulevista työpajoistani löydät Facebookin sivustoltani Riika Nick Art kohdasta ”tapahtumat”. Ilmoittautumiset somekanavieni kautta tai sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi. Tervetuloa taiteilemaan kanssani!

Etäkurssit

Abstraktia taidetta akryylimaalein –

rentoa ja inspiroivaa taideopetusta kaikille!

Introkurssi 12,90 €

Jatkokurssi 30 €

Koko kurssi 39,90 €

Introkurssi sisältää inspiroivaa jutustelua, opastuksen tarvikkeiden hankintaan sekä muutamia erilaisia maalaustekniikoita. Jatkokurssin aikana opit paljon lisää kivoja maalaustekniikoita, värioppia sekä maalausprosessin eri vaiheet, kuten taulun loppusuojauksen ja ripustuksen. Molemmat kurssiryhmät sisältävät myös kuva- ja keskusteluketjut.

Voit liittyä etäkurssilleni mukaan koska vain, materiaalit ovat valmiina ja voit käydä ne läpi oman aikataulusi mukaan. Toteutus Facebookin suljetuissa ryhmissä.

***

Galaksimaalausta akryylimaalein 29,90 €

Opi maalaamaan upeita avaruudellisia akryylimaalauksia inspiroivalla galaksimaalauksen etäkurssillani. Kurssi sisältää tarvikeopastuksen, kaksi opetusvideota (kesto yht. 1,5 h) sekä kysymys-, kuva- ja keskusteluketjut. Ryhmän tuki ja kannustavat kommentit ovat kullanarvoisia. Opit kurssin aikana kaksi erilaista galaksimaalauksen toteutustapaa ja monta superhauskaa maalaustekniikkaa! Voit liittyä kurssille mukaan koska tahansa ja saat käydä materiaalit läpi omaan tahtiisi.

Ilmoittautumiset somekanavieni kautta tai sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi. Tervetuloa taiteilemaan kanssani!

Yksityistilaisuudet

Järjestän ilomielin yksityistilaisuuksia mm. yritysten TYHY-päiviin, polttariporukoille ja synttäriohjelmaksi! Räätälöin teille juuri tarpeidenne mukaisen taidepaketin ja huolehdin kaikesta muusta, teidän tarvitsee vain saapua paikalle! Voitte valita taidetyöpajanne sisällön seuraavista vaihtoehdoista: abstrakti tai intuitiivinen akryylimaalaus, galaksimaalaus, sekatekniikka ja akryylikaato.

Kyselyt ja tarjouspyynnöt sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi tai somekanavieni kautta. Olisipa mahtavaa päästä järjestämään teille ikimuistoinen taidetyöpaja!

Asiakkaani kertovat…

 

”Osallistuin Riikan viiden kerran taidekurssille jossa tutustuttiin abstraktiin sekatekniikkaan, akryylikaatoon, galaksimaalaukseen akryyliväreillä ja alkoholimusteisiin. Oli kyllä supersuper kivaa! Riika on kannustava, innostava ja iloinen kurssittaja. Opetus oli asiantuntevaa, selkeää ja inspiroivaa mutta silti rentoa ja rohkaisevaa. Ilmapiiri huippuhyvää. Olen aikaisemmin osallistunut Riikan Facebookin etäkursseille ja sieltä saanut kipinän maalaamiseen. Todellakin jatkan maalausharrastusta. Suosittelen ihan kaikille Riikan kursseja. Kiitos Riika!”

***

Osallistuin Riikan Viiniä ja intuitiivista maalausta -kurssille Riikan uudella studiolla maaliskuussa. Kurssilla oli rento ja miellyttävä tunnelma. Kurssin alkuun hyvä teoriapaketti, jonka jälkeen sai rauhassa uppoutua maalaamiseen. Suosittelen! Ainoa miinus oli, että ilta meni turhan nopeasti.

***

”Osallistuin Riikan intuitiivisen maalauksen iltaan, joka ylitti odotukseni. Ilta oli opettavainen ja sopivan rento. Sain paljon inspiraatiota tulevia maalaushetkiä varten. Suosittelen niin aloitteleville kuin maalausta harrastaville.”
***
”Riikan abstraktin taiteen kurssipäivä vastasi täydellisesti odotuksiani! Riikan ennakkoviestit ja esittelyt avasivat selkeästi, mistä on kyse. Valmisteluihin ja materiaaleihin Riika on satsannut paljon. Hain päivästä rentouttavaa, uudistavaa ja voimaannuttavaa energiaa ja sitä sain. Vuosia sitten kadonnut maalausinto heräsi ja kasvoi uusiin ulottuvuuksiin. Kotiin tuomastani taiteesta sain ihanaa palautetta. Tämä kurssi antaa jokaiselle mahdollisuuden olla luova ja kohottaa itsetuntoa.”

***

”Intuitiivinen maalauskurssi oli tosi kiva! Ilta oli rento ja ei haitannut vaikkei ollut ennen maalannut. Riika osaa kertoa tuotteista ja tekniikoista niin että jokainen pääsee alkuun!”

***

”Olin Riikan taidekurssilla Fuengirolassa ja Riikan innoittamana olemme lasten kanssa innostuneet maalaamaan. Kurssilla käytiin läpi selkeästi tekniikat ja rennossa ilmapiirissä päästiin kokeilemaan omaa tyyliä. Riikalla on miellyttävä tapa luoda luova ja vapautunut ilmapiiri. Lämmin kiitos uudesta harrastuksesta!”

***

”Abstraktia taidetta akryylimaaleilla kurssi oli aivan mahtava. Luovuus vain valloilleen ja onnistumisen iloa. Riika aivan mahtava vetäjä ja hyvät ohjeistukset erilaisiin tapoihin maalata antoi hyvät ohjat taulun toteutukseen. Suosittelen kaikille ja kaikenikäisille.”

***

”Ihan mahtavan ihana kurssi eilen! Rento opetus, iloisilla väreillä lutraamista ja onnistumisen iloa. Aivan täydellistä! Lämmin kiitos Riika!”

***

”Olen aiemmin keskittynyt lähinnä realistiseen maalaamiseen mutta nyt ollut pari vuotta kiireinen ja jotenkin jumittunut maalaustaiteeni kanssa. Riika ystävänä sekä kurssin ohjaajana on saanut minut uudelleen inspiroitumaan maalaamisesta ja ennenkaikkea löytämään uudelleen sen ah, niin tärkeän rentouden ja kokeilullisuuden, olen tästä todella kiitollinen. Tästä on hyvä jatkaa!”

***

”Riika lupasi, että abstraktin taiteen tekeminen sopii myös aikuiselle, joka (yrityksistä huolimatta) ei taivu tikku-ukkoja taiteellisempiin esityksiin, ja joka (ehkä yrityksistä johtuen?) kokee varsin vahvaa epämukavuutta edes ajatuksesta osallistua minkään sortin kuvataiteilua koskevaan ryhmäopetukseen.

Kurssi lunasti lupauksen! Riikan rento ja välitön tapa ohjata kurssilaisia, helposti omaksuttavat tekniikat ja muutenkin Riikan luoma ”matala kynnys” kokeilla & nähdä oman luovuutensa pilkahtelua sai aikaan rennon fiiliksen, ja ennenkaikkea halun kokeilla lisää. Kurssi ei kuitenkaan ollut liian hidastempoinen tai alkeisiin keskittyvä paikalla olleille kokeneemmillekaan maalareille – tekniikkaosio, materiaalit ja tunnelma tuntui sopivan meille kaikille.

Suosittelen esim. työpaikkojen virkistyspäiviin (joihin voi olla haasteellista keksiä koko työryhmälle sopivaa ohjelmaa), sillä abstraktin taiteen tekeminen – ainakin Riikan ohjauksessa – todellakin sopii kaikille! Lämmin suositus ja kiitos!”

Menneet työpajat

Lokakuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Lokakuu 2021: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Syys-lokakuu 2021: Viiden kerran taidekurssit (abstrakti maalaus, sekatekniikka, akryylikaato, galaksimaalaus ja alkoholimusteet)

Syyskuu 2021: Viiniä & galaksimaalausta akryylimaalein, Helsinki

Syyskuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Syyskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Syyskuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Polttariporukalle intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Syyskuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Elokuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalauksen etäkurssi ja tarvikepaketti polttariryhmälle

Elokuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Puistomaalailua – abstraktia akryylimaalausta, Tapanila, Helsinki

Toukokuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Avoin maalaustyöpaja, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Galaksimaalausta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maalis-toukokuu 2021: Kaksi viiden kerran taidekurssia (tekniikat: sekatekniikka, akryylikaato, galaksimaalaus ja alkoholimusteet)

Maaliskuu 2021: Etäworkshop – galaksimaalaus (yksityistilaisuus taideryhmälle)

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Marraskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta osa II, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Marraskuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Lokakuu 2020: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta osa II, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Lokakuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein SYYSLOMALLA, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Syyskuu 2020: YKSITYISTILAISUUS – Tyhy-päivään kustomoitu workshop, Haltialan tila, Helsinki

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Röyläntupa, Espoo

Syyskuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Röyläntupa, Espoo

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Elokuu 2020: Intuitiivista ja abstraktia akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Elokuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Elokuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Työväentalo, Helsinki

Elokuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Työväentalo, Helsinki

Heinäkuu 2020: YKSITYISTILAISUUS – Polttareihin kustomoitu workshop, Helsinki

Huhtikuu-Kesäkuu 2020: ETÄKURSSEJA

Maaliskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia, Fuengirola

Helmikuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Karitan koulu, Fuengirola

Tammikuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Marraskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, kahvila Kardemumma, Fuengirola

Marraskuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Lokakuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Lokakuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Kuusankosken Taideruukki

Syyskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Elokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Heinäkuu 2019: Abstraktia taidetta ja luontoaistimuksia, Kettula/Salo

Kesäkuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Toukokuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Toukokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Järvenpään Kukkatalo

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Tapanila, Helsinki

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Pacosin tupa, Fuengirola

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Vegetalia-ravintola, Fuengirola