Riika Nick Art – KURSSIKUVAUKSET (katso tulevat työpajat alla olevasta listasta)

Abstraktia taidetta akryylimaalein 

Abstraktin akryylimaalauksen “alkeet”, eli aiempaa maalauskokemusta et tarvitse! Tule avoimin mielin, niin lupaan sinun oppivan paljon uusia kivoja juttuja!

Tähän työpajaan kuuluu johdatus abstraktin taiteen ja akryylimaalien maailmaan, tekniikkaopetusta erilaisilla materiaaleilla sekä vapaata maalailuaikaa, jolloin saat toteuttaa itsellesi kaksi omaa canvastaulua. Kaikki tarvikkeet kuuluvat hintaan ja tarjolla on pientä naposteltavaa sekä juotavaa. Sopii kaikille noin 8-ikävuodesta eteenpäin.

Tule päästämään sisäinen taiteilijasi valloilleen! Abstraktin taiteen tekemisessä ei ole mitään rajoja, siksi se onkin niin ihanan inspiroivaa ja vapauttavaa! Tervetuloa!

Viiniä&intuitiivista akryylimaalausta

Nämä iltamat ovat K-18. Nappaa mukaan itsesi, luova mielentila sekä lempiviinisi tai muu juoma ja tule viettämään hauska ilta! Aiempaa maalauskokemusta et tarvitse. Minä hoidan paikalle maalit, taulupohjat (kaksi per hlö), muut tarvikkeet ja pientä purtavaa sekä alkoholittomia juomia. Aluksi luvassa johdatus intuitiivisen taiteilun ja akryylimaalien maailmaan, sekä tekniikkaopetusta erilaisia välineitä ja materiaaleja käyttäen. Tämän jälkeen luvassa vapaata maalailua ja hengailua.

Tämä ilta sopii loistavasti myös pariskunnille, ystävyksille ja ystäväporukoille! Luvassa rento ilta, jonka aikana saat intuitiotasi kuunnellen päästää sisäisen taiteilijasi vapaaksi!

 

 

Ilmoittaudu tästä tai

lähetä minulle sähköpostia

12 + 3 =

Maalaustyöpajat kevät 2021

*Kaikki työpajat toteutetaan taidestudiollani Malmin Viljatiellä pienryhmissä, pidämme turvavälit ja suosittelen kasvomaskin käyttöä. Saavuthan työpajaan vain täysin terveenä.

***

TO 20.5.2021 – kello 17:30-20 – POURING-työpaja – hinta 99 € (hinta sisältää alustuksen aiheeseen, kaikki materiaalit, opit vähintään kaksi erilaista akryylikaatotekniikkaa, pääset toteuttamaan itsellesi kaksi noin 27x35 cm taulua laadukkaille HANART-pohjille ja saat jättää taulusi kuivumaan studiolleni) – TÄYNNÄ (jonoon saa ilmoittautua)

***

PE 21.5.2021 – kello 18-21:30 Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta (lue kurssikuvaus ylhäältä) – hinta 89 € (toteutus pienryhmässä)

***

MA 24.5.2021 – kello 17:30-20 – Abstraktia taidetta akryylimaalein (lue kurssikuvaus ylhäältä, HUOM! EI TARJOILUJA) – hinta 79 € (pienryhmä)

***

MA 31.5.2021 – kello 18-20:30 –  POURING-työpaja – hinta 99 € (hinta sisältää alustuksen aiheeseen, kaikki materiaalit, opit vähintään kaksi erilaista akryylikaatotekniikkaa, pääset toteuttamaan itsellesi kaksi noin 27x35 cm taulua laadukkaille HANART-pohjille ja saat jättää taulusi kuivumaan studiolleni)

***

PE 4.6.2021 – kello 18-21:30 Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta (lue kurssikuvaus ylhäältä) – hinta 89 € (toteutus pienryhmässä)

***

KESÄKUU – AVOIN MAALAUSTYÖPAJA – 59 € (pienryhmä) HUOM! Taulupohja ei kuulu hintaan, työpaja ei sisällä varsinaista opetustuokiota, mutta toki autan tarvittaessa ja vastailen kysymyksiin. Voit halutessasi napata mukaasi viiniä tai muuta juomaa.

Sisältö: tule ja maalaa, maalit ja tarvikkeet sekä tilan käyttö kuuluvat hintaan, taulupohjan koon saat valita itse ja sen hinta lisätään perushintaan, voit myös tuoda oman taulupohjan tai keskeneräisen työn mukanasi.

***

HUOM! Kaikkiin täynnä oleviin työpajoihini voit ilmoittautua jonoon, peruutuksia tulee ja paikkoja saattaa hyvinkin vapautua. Järjestän myös lisää työpajoja kysynnän mukaan!

Lisätiedot työpajoistani löydät Facebookin sivustoltani Riika Nick Art kohdasta “tapahtumat”. Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella tai sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi. Tervetuloa taiteilemaan kanssani!

ETÄKURSSIT

Etäkurssin intro “miten aloittaa maalausharrastus” – hinta 12,90 € – LIITY MUKAAN KOSKA VAIN!

Abstraktin akryylimaalauksen kurssini “intro”-osuus etänä Facebookin suljetussa ryhmässä videoiden ja tekstijulkaisujen muodossa. Aiempaa maalauskokemusta et tarvitse! Sopii kaikille ja mukaan voit ilmoittautua koska vaan, kurssimateriaalin voit käydä läpi omassa tahdissasi!

Tähän introon kuuluu ensimmäisessä videossa johdatus abstraktin taiteen ja akryylimaalien maailmaan sekä opastus siitä, mitä tarvikkeita kannattaa aluksi hankkia ja mistä niitä saa. Toisella videolla käyn läpi maalaamisen perusvaiheet, hieman värien sekoittamista ja opetan vähintään kuusi hauskaa ja inspiroivaa tekniikkaa kolmea erilaista materiaalia käyttäen.

Tule mukaan ja päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen! Abstraktin taiteen luominen on ihanan inspiroivaa ja vapauttavaa!

 

Etäkurssin jatko-osa – hinta 30 € – LIITY MUKAAN KOSKA VAIN!

Abstraktin akryylimaalauksen jatkokurssi etänä, toteutus Facebookin suljetussa ryhmässä. Sopii kaikille ja mukaan voit ilmoittautua koska tahansa! Kurssimateriaalin voit käydä läpi omaan tahtiisi.

Tähän jatkokurssiin kuuluu laaja kokonaisuus eri tekniikoiden läpikäyntiä, tekstuurin luomista tauluun sekä maalausprosessin eri vaiheiden opetusta kädestä pitäen.

Jos olet aina halunnut oppia maalaamaan abstrakteja teoksia, niin tämä on sinulle! Taatusti inspiroiva ja kannustava kurssi, jonka aikana opit todella paljon. Tervetuloa!

Voit myös suoraan ilmoittautua koko etäkurssilleni hintaan 39,90 euroa.

***

GALAKSIMAALAUKSEN ETÄKURSSI 29 €

Kurssin aikana opit maalaamaan avaruudellisia akryylimaalauksia erilaisia maalausvälineitä käyttäen.

Kustomoidut maalauskurssit

Kustomoitu maalaussessio onnistuu myös ja teen niitä erittäin mielelläni! Tilaa Riika Nick Art vetämään unohtumaton maalaustyöpaja yrityksesi TYHY/TYKY-päivään, polttareihin tai vaikkapa synttäreille. Ohjaan mielelläni taidetuokioita myös päiväkotiryhmille, koululuokille sekä yksityisesti lapsiryhmiä alkaen noin 8-ikävuodesta eteenpäin (esim. synttärit). Taide kuuluu kaikille, joten minun opissani ei aiempaa maalaustaustaa tarvita, kaikki osaa kyllä! Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse!

Palautetta kurssilaisilta

 

“Osallistuin Riikan viiden kerran taidekurssille jossa tutustuttiin abstraktiin sekatekniikkaan, akryylikaatoon, galaksimaalaukseen akryyliväreillä ja alkoholimusteisiin. Oli kyllä supersuper kivaa! Riika on kannustava, innostava ja iloinen kurssittaja. Opetus oli asiantuntevaa, selkeää ja inspiroivaa mutta silti rentoa ja rohkaisevaa. Ilmapiiri huippuhyvää. Olen aikaisemmin osallistunut Riikan Facebookin etäkursseille ja sieltä saanut kipinän maalaamiseen. Todellakin jatkan maalausharrastusta. Suosittelen ihan kaikille Riikan kursseja. Kiitos Riika!”

***

Osallistuin Riikan Viiniä ja intuitiivista maalausta -kurssille Riikan uudella studiolla maaliskuussa. Kurssilla oli rento ja miellyttävä tunnelma. Kurssin alkuun hyvä teoriapaketti, jonka jälkeen sai rauhassa uppoutua maalaamiseen. Suosittelen! Ainoa miinus oli, että ilta meni turhan nopeasti.

***

“Osallistuin Riikan intuitiivisen maalauksen iltaan, joka ylitti odotukseni. Ilta oli opettavainen ja sopivan rento. Sain paljon inspiraatiota tulevia maalaushetkiä varten. Suosittelen niin aloitteleville kuin maalausta harrastaville.”
***
“Riikan abstraktin taiteen kurssipäivä vastasi täydellisesti odotuksiani! Riikan ennakkoviestit ja esittelyt avasivat selkeästi, mistä on kyse. Valmisteluihin ja materiaaleihin Riika on satsannut paljon. Hain päivästä rentouttavaa, uudistavaa ja voimaannuttavaa energiaa ja sitä sain. Vuosia sitten kadonnut maalausinto heräsi ja kasvoi uusiin ulottuvuuksiin. Kotiin tuomastani taiteesta sain ihanaa palautetta. Tämä kurssi antaa jokaiselle mahdollisuuden olla luova ja kohottaa itsetuntoa.”

***

“Intuitiivinen maalauskurssi oli tosi kiva! Ilta oli rento ja ei haitannut vaikkei ollut ennen maalannut. Riika osaa kertoa tuotteista ja tekniikoista niin että jokainen pääsee alkuun!”

***

“Olin Riikan taidekurssilla Fuengirolassa ja Riikan innoittamana olemme lasten kanssa innostuneet maalaamaan. Kurssilla käytiin läpi selkeästi tekniikat ja rennossa ilmapiirissä päästiin kokeilemaan omaa tyyliä. Riikalla on miellyttävä tapa luoda luova ja vapautunut ilmapiiri. Lämmin kiitos uudesta harrastuksesta!”

***

“Abstraktia taidetta akryylimaaleilla kurssi oli aivan mahtava. Luovuus vain valloilleen ja onnistumisen iloa. Riika aivan mahtava vetäjä ja hyvät ohjeistukset erilaisiin tapoihin maalata antoi hyvät ohjat taulun toteutukseen. Suosittelen kaikille ja kaikenikäisille.”

***

“Ihan mahtavan ihana kurssi eilen! Rento opetus, iloisilla väreillä lutraamista ja onnistumisen iloa. Aivan täydellistä! Lämmin kiitos Riika!”

***

“Olen aiemmin keskittynyt lähinnä realistiseen maalaamiseen mutta nyt ollut pari vuotta kiireinen ja jotenkin jumittunut maalaustaiteeni kanssa. Riika ystävänä sekä kurssin ohjaajana on saanut minut uudelleen inspiroitumaan maalaamisesta ja ennenkaikkea löytämään uudelleen sen ah, niin tärkeän rentouden ja kokeilullisuuden, olen tästä todella kiitollinen. Tästä on hyvä jatkaa!”

***

“Riika lupasi, että abstraktin taiteen tekeminen sopii myös aikuiselle, joka (yrityksistä huolimatta) ei taivu tikku-ukkoja taiteellisempiin esityksiin, ja joka (ehkä yrityksistä johtuen?) kokee varsin vahvaa epämukavuutta edes ajatuksesta osallistua minkään sortin kuvataiteilua koskevaan ryhmäopetukseen.

Kurssi lunasti lupauksen! Riikan rento ja välitön tapa ohjata kurssilaisia, helposti omaksuttavat tekniikat ja muutenkin Riikan luoma “matala kynnys” kokeilla & nähdä oman luovuutensa pilkahtelua sai aikaan rennon fiiliksen, ja ennenkaikkea halun kokeilla lisää. Kurssi ei kuitenkaan ollut liian hidastempoinen tai alkeisiin keskittyvä paikalla olleille kokeneemmillekaan maalareille – tekniikkaosio, materiaalit ja tunnelma tuntui sopivan meille kaikille.

Suosittelen esim. työpaikkojen virkistyspäiviin (joihin voi olla haasteellista keksiä koko työryhmälle sopivaa ohjelmaa), sillä abstraktin taiteen tekeminen – ainakin Riikan ohjauksessa – todellakin sopii kaikille! Lämmin suositus ja kiitos!”

Menneet työpajat

Toukokuu 2021: Avoin maalaustyöpaja, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Galaksimaalausta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maalis-toukokuu 2021: Kaksi viiden kerran taidekurssia (tekniikat: sekatekniikka, akryylikaato, galaksimaalaus ja alkoholimusteet)

Maaliskuu 2021: Etäworkshop – galaksimaalaus (yksityistilaisuus taideryhmälle)

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Marraskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta osa II, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Marraskuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Lokakuu 2020: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta osa II, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Lokakuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein SYYSLOMALLA, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Syyskuu 2020: YKSITYISTILAISUUS – Tyhy-päivään kustomoitu workshop, Haltialan tila, Helsinki

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Röyläntupa, Espoo

Syyskuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Röyläntupa, Espoo

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Elokuu 2020: Intuitiivista ja abstraktia akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Elokuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Elokuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Työväentalo, Helsinki

Elokuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Työväentalo, Helsinki

Heinäkuu 2020: YKSITYISTILAISUUS – polttareihin kustomoitu workshop, Helsinki

Huhtikuu-Kesäkuu 2020: ETÄKURSSEJA

Maaliskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia, Fuengirola

Helmikuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Karitan koulu, Fuengirola

Tammikuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Marraskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, kahvila Kardemumma, Fuengirola

Marraskuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Lokakuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Lokakuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Kuusankosken Taideruukki

Syyskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Elokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Heinäkuu 2019: Abstraktia taidetta ja luontoaistimuksia, Kettula/Salo

Kesäkuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Toukokuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Toukokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Järvenpään Kukkatalo

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Tapanila, Helsinki

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Pacosin tupa, Fuengirola

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Vegetalia-ravintola, Fuengirola