KURSSIKUVAUKSET

(katso tulevat työpajat alla olevasta listasta)

Abstraktia taidetta akryylimaalein 

Abstraktin akryylimaalauksen ”alkeet”, eli aiempaa maalauskokemusta et tarvitse! Tule avoimin mielin, niin lupaan sinun oppivan paljon uusia kivoja juttuja!

Tähän työpajaan kuuluu johdatus abstraktin taiteen ja akryylimaalien maailmaan, tekniikkaopetusta erilaisilla materiaaleilla sekä vapaata maalailuaikaa, jolloin saat toteuttaa itsellesi kaksi omaa canvastaulua. Kaikki tarvikkeet kuuluvat hintaan ja tarjolla on pientä naposteltavaa sekä juotavaa. Sopii kaikille noin 8-ikävuodesta eteenpäin.

Tule päästämään sisäinen taiteilijasi valloilleen! Abstraktin taiteen tekemisessä ei ole mitään rajoja, siksi se onkin niin ihanan inspiroivaa ja vapauttavaa! Tervetuloa!

Viiniä&intuitiivista akryylimaalausta

Nämä iltamat ovat K-18. Nappaa mukaan itsesi, luova mielentila sekä lempiviinisi tai muu juoma ja tule viettämään hauska ilta! Aiempaa maalauskokemusta et tarvitse. Minä hoidan paikalle maalit, taulupohjat (kaksi per hlö), muut tarvikkeet ja pientä purtavaa sekä alkoholittomia juomia. Aluksi johdatus intuitiivisen taiteilun ja akryylimaalien maailmaan sekä tekniikkaopetusta erilaisia välineitä ja materiaaleja käyttäen. Tämän jälkeen luvassa vapaata maalailua ja hengailua.

Tämä ilta sopii loistavasti myös pariskunnille, ystävyksille ja ystäväporukoille! Luvassa rento ja ikimuistoinen ilta, jonka aikana saat intuitiotasi kuunnellen päästää sisäisen taiteilijasi vapaaksi!

Akryylikaato / Acrylic pouring

Akryylikaato on tekniikka, jossa taidetta luodaan tekemällä akryylimaaleista juoksevia, jolloin niitä voi kirjaimellisesti kaataa maalauspohjalle ja kallistella ympäriinsä. Näin värit kietoutuvat kauniisti toisiinsa muodostaen näyttäviä ja mielenkiintoisia kuvioita. Akryylikaatotekniikalla on mahdollista onnistua luomaan upea taideteos jo ensimmäisellä kokeilukerralla, kunhan hallitset muutamat tärkeät perusasiat.

Akryylikaadon peruskurssi sisältää alkuinfon, tekniikkaopetusta ja kaikki materiaalit. Opetan sinulle ainakin kolme erilaista akryylikaatotekniikkaa ja pääset toteuttamaan itsellesi kaksi 27x35 cm tai 30x30 cm taideteosta laadukkaille taulupohjille sekä saat jättää taulusi kuivumaan studiolleni. Tule rentoutumaan ja luomaan upeaa taidetta! Tervetuloa!

Maalaustyöpajat 2022

*Kaikki avoimet työpajat toteutetaan taidestudiollani Malmin Viljatiellä pienryhmissä. Voit myös tilata minut muualle kurssittamaan, katso kohta ”yksityistilaisuudet”. HUOM! Lista päivittyy jatkuvasti. Hinnat sisältävät alv 24%.

***

TOUKOKUU

MA 30.5.2022 – kello 17-20 – VAPAA MAALAILU – hinta 39 € plus valitsemasi taulupohjan hinta – (ei löpinöitä, pelkkää taiteilua – käytössäsi on inspiroiva taidestudioni sekä kaikki maalit ja tarvikkeet – voit tuoda myös oman taulupohjan mukanasi) – KAKSI PAIKKAA VAPAANA

***

KESÄKUU

LA 11.6.2022 – kello 18-21 – VIINIÄ & TEKSTUURIA – hinta 99 € (tämän työpajan aikana opit luomaan erilaisia tekstuuripintoja kanvakselle käyttäen apunasi monenlaisia materiaaleja sekä tekstuuripastoja – teoksia saa lisäksi halutessaan maalata akryyliväreillä – saat toteuttaa yhden 46x55 cm kokoisen teoksen tai vaihtoehtoisesti kaksi pienempää teosta – tarjolla on pientä naposteltavaa ja juotavaa – viini omakustanteinen) – KOLME PAIKKAA VAPAANA

***

PE 17.6.2022 – kello 18-21:30 – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta – hinta 99 € (kurssikuvauksen löydät ylempää) – KOLME PAIKKAA VAPAANA

***

HEINÄKUU

Riika ohjaa yksityisiä työpajoja ja lomailee heinäkuun aikana. Mukavaa kesää sinulle!

***

TULOSSA

TULOSSA! – WINE & POURING – hinta 129 € – (akryylikaadon peruskurssi, kurssikuvaus ylempänä, oma viinipullo mukaan!)

***

TULOSSA! – POURING-JATKOKURSSI – hinta 129 € – (akryylikaadon jatkokurssi, soveltuu peruskurssin käyneille, illan aikana opit kolme uutta akryylikaatotekniikkaa ja saat toteuttaa kaksi taideteosta)

***

TULOSSA! – WINE & POURING XL – hinta 129 €

***

HUOM! Kaikkiin täynnä oleviin työpajoihini voit ilmoittautua jonoon, peruutuksia välillä tulee, joten paikkoja saattaa hyvinkin vapautua. Järjestän myös lisää työpajoja kysynnän mukaan!

Lisätiedot tulevista työpajoistani löydät Facebookin sivustoltani Riika Nick Art kohdasta ”tapahtumat”. Ilmoittautumiset somekanavieni kautta tai sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi. Tervetuloa taiteilemaan kanssani!

Etäkurssit

Abstraktia taidetta akryylimaalein –

rentoa ja inspiroivaa taideopetusta kaikille!

Introkurssi 12,90 €

Jatkokurssi 30 €

Koko kurssi 39,90 €

Introkurssi sisältää inspiroivaa jutustelua, opastuksen tarvikkeiden hankintaan sekä muutamia erilaisia maalaustekniikoita. Jatkokurssin aikana opit paljon lisää kivoja maalaustekniikoita, värioppia sekä maalausprosessin eri vaiheet, kuten taulun loppusuojauksen ja ripustuksen. Molemmat kurssiryhmät sisältävät myös kuva- ja keskusteluketjut.

Voit liittyä etäkurssilleni mukaan koska vain, materiaalit ovat valmiina ja voit käydä ne läpi oman aikataulusi mukaan. Toteutus Facebookin suljetuissa ryhmissä.

***

Galaksimaalausta akryylimaalein 29,90 €

Opi maalaamaan upeita avaruudellisia akryylimaalauksia inspiroivalla galaksimaalauksen etäkurssillani. Kurssi sisältää tarvikeopastuksen, kaksi opetusvideota (kesto yht. 1,5 h) sekä kysymys-, kuva- ja keskusteluketjut. Ryhmän tuki ja kannustavat kommentit ovat kullanarvoisia. Opit kurssin aikana kaksi erilaista galaksimaalauksen toteutustapaa ja monta superhauskaa maalaustekniikkaa! Voit liittyä kurssille mukaan koska tahansa ja saat käydä materiaalit läpi omaan tahtiisi.

Ilmoittautumiset somekanavieni kautta tai sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi. Tervetuloa taiteilemaan kanssani!

***

Yksityisopetus ja paritaiteilu

Tarjoan yksityistä maalausopetusta 1-2 henkilölle. Työpajan kesto 2,5 tuntia, minimiveloitus 345 €, sisältäen johdannon, tekniikkaopetusta, maalit ja tarvikkeet sekä yhden noin 30x40 cm taulupohjan. Lisämaksusta voit toteuttaa myös isomman teoksen ja jos sinulla on muita toiveita, niin aina saa kysyä! Tekniikoista valittavanasi on abstrakti/ intuitiivinen akryylimaalaus, galaksimaalaus, sekatekniikka, akryylikaato ja alkoholimusteet. Yksityisopetus toteutetaan taidestudiollani Malmin Viljatiellä (HKI). Opetukseni on laadukasta, innostavaa, rentoa ja kannustavaa. Mitään aiempaa kokemusta maalaamisesta et tarvitse, vain avointa kokeilumieltä ja halua oppia uutta! Tervetuloa luomaan  taidetta!

Yksityistilaisuudet

Järjestän ilomielin yksityistilaisuuksia mm. yritysten TYHY-päiviin, polttariporukoille ja synttäriohjelmaksi! Räätälöin teille juuri tarpeidenne mukaisen taidepaketin ja huolehdin kaikesta muusta, teidän tarvitsee vain saapua paikalle! Voitte valita taidetyöpajanne sisällön seuraavista vaihtoehdoista: abstrakti tai intuitiivinen akryylimaalaus, galaksimaalaus, sekatekniikka ja akryylikaato. Työpaja voidaan toteuttaa myös omissa tiloissanne.

Kyselyt ja tarjouspyynnöt sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi tai somekanavieni kautta. Olisipa mahtavaa päästä järjestämään teille ikimuistoinen taidetyöpaja!

Asiakkaani kertovat…

 

”Thank you very much for arranging this workshop! I enjoyed very much and I’ve got a lot of ideas. Very friendly atmosphere, easy-going approach and so much colors, techniques and things to do! I believe it’s good for us adults to try it. I will be back!”

***

”Kiitos Riika! Ihanaa oli vihdoin päästä työpajaan. Jännitti. Turhaan! Leppoisa tunnelma, hyvä selostus alussa ja näyttö tekniikoista ja sitten vain maalaamaan intuition johdattamana. Minulla oli pyöreän muotoinen liike tänään. Suosittelen sydämellä!”

***

”Osallistuin Riikan viiden kerran taidekurssille jossa tutustuttiin abstraktiin sekatekniikkaan, akryylikaatoon, galaksimaalaukseen akryyliväreillä ja alkoholimusteisiin. Oli kyllä supersuper kivaa! Riika on kannustava, innostava ja iloinen kurssittaja. Opetus oli asiantuntevaa, selkeää ja inspiroivaa mutta silti rentoa ja rohkaisevaa. Ilmapiiri huippuhyvää. Olen aikaisemmin osallistunut Riikan Facebookin etäkursseille ja sieltä saanut kipinän maalaamiseen. Todellakin jatkan maalausharrastusta. Suosittelen ihan kaikille Riikan kursseja. Kiitos Riika!”

***

”Osallistuin Riikan intuitiivisen maalauksen iltaan, joka ylitti odotukseni. Ilta oli opettavainen ja sopivan rento. Sain paljon inspiraatiota tulevia maalaushetkiä varten. Suosittelen niin aloitteleville kuin maalausta harrastaville.”

***

”Riikan abstraktin taiteen kurssipäivä vastasi täydellisesti odotuksiani! Riikan ennakkoviestit ja esittelyt avasivat selkeästi, mistä on kyse. Valmisteluihin ja materiaaleihin Riika on satsannut paljon. Hain päivästä rentouttavaa, uudistavaa ja voimaannuttavaa energiaa ja sitä sain. Vuosia sitten kadonnut maalausinto heräsi ja kasvoi uusiin ulottuvuuksiin. Kotiin tuomastani taiteesta sain ihanaa palautetta. Tämä kurssi antaa jokaiselle mahdollisuuden olla luova ja kohottaa itsetuntoa.”

***

”Intuitiivinen maalauskurssi oli tosi kiva! Ilta oli rento ja ei haitannut vaikkei ollut ennen maalannut. Riika osaa kertoa tuotteista ja tekniikoista niin että jokainen pääsee alkuun!”

***

”Olin Riikan taidekurssilla Fuengirolassa ja Riikan innoittamana olemme lasten kanssa innostuneet maalaamaan. Kurssilla käytiin läpi selkeästi tekniikat ja rennossa ilmapiirissä päästiin kokeilemaan omaa tyyliä. Riikalla on miellyttävä tapa luoda luova ja vapautunut ilmapiiri. Lämmin kiitos uudesta harrastuksesta!”

***

”Abstraktia taidetta akryylimaaleilla kurssi oli aivan mahtava. Luovuus vain valloilleen ja onnistumisen iloa. Riika aivan mahtava vetäjä ja hyvät ohjeistukset erilaisiin tapoihin maalata antoi hyvät ohjat taulun toteutukseen. Suosittelen kaikille ja kaikenikäisille.”

***

”Ihan mahtavan ihana kurssi eilen! Rento opetus, iloisilla väreillä lutraamista ja onnistumisen iloa. Aivan täydellistä! Lämmin kiitos!”

***

”Olen aiemmin keskittynyt lähinnä realistiseen maalaamiseen mutta nyt ollut pari vuotta kiireinen ja jotenkin jumittunut maalaustaiteeni kanssa. Riika ystävänä sekä kurssin ohjaajana on saanut minut uudelleen inspiroitumaan maalaamisesta ja ennenkaikkea löytämään uudelleen sen ah, niin tärkeän rentouden ja kokeilullisuuden, olen tästä todella kiitollinen.”

***

”Riika lupasi, että abstraktin taiteen tekeminen sopii myös aikuiselle, joka (yrityksistä huolimatta) ei taivu tikku-ukkoja taiteellisempiin esityksiin, ja joka (ehkä yrityksistä johtuen?) kokee varsin vahvaa epämukavuutta edes ajatuksesta osallistua minkään sortin kuvataiteilua koskevaan ryhmäopetukseen.

Kurssi lunasti lupauksen! Riikan rento ja välitön tapa ohjata kurssilaisia, helposti omaksuttavat tekniikat ja muutenkin Riikan luoma ”matala kynnys” kokeilla & nähdä oman luovuutensa pilkahtelua sai aikaan rennon fiiliksen, ja ennenkaikkea halun kokeilla lisää. Kurssi ei kuitenkaan ollut liian hidastempoinen tai alkeisiin keskittyvä paikalla olleille kokeneemmillekaan maalareille – tekniikkaosio, materiaalit ja tunnelma tuntui sopivan meille kaikille.

Suosittelen esim. työpaikkojen virkistyspäiviin (joihin voi olla haasteellista keksiä koko työryhmälle sopivaa ohjelmaa), sillä abstraktin taiteen tekeminen – ainakin Riikan ohjauksessa – todellakin sopii kaikille! Lämmin suositus ja kiitos!”

Menneet työpajat

Toukokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa ystäväporukalle, Helsinki

Toukokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Akryylikaatoa kolmen hengen polttariporukalle, Helsinki

Toukokuu 2022: Viiniä & akryylikaatoa, Malmin taidestudioni, Helsinki

Toukokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 15 henkilön työporukalle, Valo Hotel & Work, Helsinki

Toukokuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivista akryylimaalausta 43 henkilön työporukalle, Helsinki

Toukokuu 2022: Vapaan maalailun ilta, Helsinki

Huhtikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Polttariporukalle intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Huhtikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Huhtikuu 2022: PARITAITEILU – Pariskunta testasi akryylikaatoa yhdessä, Helsinki

Huhtikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Synttäriporukan illanvietto intuitiivisen taiteilun parissa, Helsinki

Huhtikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Maaliskuu 2022: Avoin akryylimaalausilta, Helsinki

Maaliskuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Maaliskuu 2022: PARITAITEILU – Pariskunta toteutti isot taideteokset toistensa seinille, Helsinki

Maaliskuu 2022: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Helmikuu 2022: PARITAITEILU – Ystävykset kokeilivat akryylikaatoa, Helsinki

Helmikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Työporukalle intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Helmikuu 2022: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Helmikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Helmikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalausta, Helsinki

Helmikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Tammikuu 2022: Avoin akryylimaalausilta, Helsinki

Tammikuu 2022: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Tammikuu 2022: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Tammikuu 2022: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Helsinki

Tammikuu 2022: YKSITYISTILAISUUS – Abstraktin akryylimaalauksen workshop työporukalle, Helsinki

Joulukuu 2021: PARITAITEILU – Pariskunta toteutti kotiinsa ison kaksiosaisen taideteoksen, Helsinki

Joulukuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalauksen workshop työporukalle, Helsinki

Joulukuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalauksen workshop työporukalle, Helsinki

Joulukuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Joulukuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Marraskuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Intuitiivisen akryylimaalauksen workshop työporukalle, Helsinki

Lokakuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Ystäväporukan oma abstraktin akryylimaalauksen ilta, Helsinki

Lokakuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Lokakuu 2021: Viiniä & akryylikaatoa, Helsinki

Syys-lokakuu 2021: Viiden kerran taidekurssit (abstrakti maalaus, sekatekniikka, akryylikaato, galaksimaalaus ja alkoholimusteet)

Syyskuu 2021: Viiniä & galaksimaalausta akryylimaalein, Helsinki

Syyskuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Helsinki

Syyskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Syyskuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Polttariporukalle intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Syyskuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Elokuu 2021: YKSITYISTILAISUUS – Galaksimaalauksen etäkurssi ja tarvikepaketti polttariryhmälle

Elokuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Kesäkuu 2021: Puistomaalailua – abstraktia akryylimaalausta, Tapanila, Helsinki

Toukokuu 2021: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Akryylikaato, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Avoin maalaustyöpaja, Malmin studio, Helsinki

Toukokuu 2021: Galaksimaalausta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maalis-toukokuu 2021: Kaksi viiden kerran taidekurssia (tekniikat: sekatekniikka, akryylikaato, galaksimaalaus ja alkoholimusteet)

Maaliskuu 2021: Etäworkshop – galaksimaalaus (yksityistilaisuus taideryhmälle)

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Intuitiivista akryylimaalausta, Malmin studio, Helsinki

Maaliskuu 2021: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Malmin studio, Helsinki

Marraskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta osa II, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Marraskuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Lokakuu 2020: Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta osa II, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Lokakuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein SYYSLOMALLA, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Syyskuu 2020: YKSITYISTILAISUUS – Tyhy-päivään kustomoitu workshop, Haltialan tila, Helsinki

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Röyläntupa, Espoo

Syyskuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Röyläntupa, Espoo

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

Syyskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Viikin asukastalo Lava, Helsinki

Elokuu 2020: Intuitiivista ja abstraktia akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Elokuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Elokuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Työväentalo, Helsinki

Elokuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Työväentalo, Helsinki

Heinäkuu 2020: YKSITYISTILAISUUS – Polttareihin kustomoitu workshop, Helsinki

Huhtikuu-Kesäkuu 2020: ETÄKURSSEJA

Maaliskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia, Fuengirola

Helmikuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Karitan koulu, Fuengirola

Tammikuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Marraskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, kahvila Kardemumma, Fuengirola

Marraskuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Lokakuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Lokakuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Kuusankosken Taideruukki

Syyskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Elokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Heinäkuu 2019: Abstraktia taidetta ja luontoaistimuksia, Kettula/Salo

Kesäkuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Toukokuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Toukokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Järvenpään Kukkatalo

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Tapanila, Helsinki

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Pacosin tupa, Fuengirola

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Vegetalia-ravintola, Fuengirola