TADAA! Taidekorttejani saatavilla NYT!

Tämän kevään aikana on moni yritys saanut kehitellä uusia toimintatapoja.. tai joutunut, riippuu näkökulmasta. Niin olen kehitellyt minäkin. Ensiksi suunnittelin ja vedin etämaalauskurssini, joihin voi muuten edelleen hypätä mukaan koska tahansa (kysy lisää viestitse). Materiaalit on nyt siis valmiina ja ne voi katsoa aivan omaan tahtiin, juuri silloin kun parhaiten itselle sopii. Tekniikka tietysti kettuili tämänkin etäkurssin jatko-osion toteutuksen aikana, mutta koskapa tekniikka ei tökkisi juuri silloin, kun sen oikeasti ei toivoisi tökkivän 😉

Uusimpana juttuna kehittelin tauluistani taidekortteja, jotka on mielettömän kauniita, värikkäitä ja todella monikäyttöisiä. Voit laittaa taidekorttejani vaikkapa seinällesi tai jääkaapin oveen, antamaan hyvää energiaa ja ehkä myös inspiroimaan. Voit käyttää niitä tavallisina postikortteina tai onnittelukortteina synttärisankarille, nimpparisankarille, valmistuvalle, hääparille tai tupareihin mennessäsi. Voit myös kehystää kortteja ja somistaa niillä esimerkiksi vessaa tai kesämökkiä. Tai tapetoi näillä joku pieni seinä vaikka kokonaan. Ihan mahtavaa, paljon käyttömahdollisuuksia! Keksitkö vielä jotain lisää?

OKEI MITEN NIITÄ KORTTEJA SAA?

– 10 korttia / 19 euroa (plus toimituskulut 4,40 €, kattaa toimituksen Suomeen – halutessasi tilata ulkomaille, kysy hinta!). Saat itse valita mitä kortteja paketti sisältää.

– Kaikki 36 korttia 60 euroa sisältäen toimituksen.

– Taidekorttini painetaan Suomessa laadukkaalle pohjoismaiselle mattakartongille. Takana postikortti viivoitus ja tekstit ”Riika Nick Art” sekä ”Painettu Suomessa Tryckt i Finland Printed in Finland”.

– Mikäli haluat tehdä tilauksen, laita mulle meiliä osoitteeseeni riika.nick@elisanet.fi 🙂

Inspiroivin terveisin,